VEGAN HOT EXOTIC DRINK -200g

14.00 lei

Descriere Produs

Ingrediente: zahăr din flori de cocos, lapte instant de soia (nemodificată genetic), cacao naturală cu conținut redus de grăsime (12 %), cardamom, anason stelat, cuișoare, ghimbir, coriandru, scortișoară.

Mod de preparare: Într-un recipient termorezistent se adaugă 50 gr de Hot Exotic, apoi se completează cu 300/350 ml apă fierbinte și se omogenizează până la încorporare.

Valabilitate: 1 an

Cantitate: 200 gr

VEGAN MASALA – 3 dorinţe într-un singur  pahar

VEGAN MASALA este un produs original care îmbină aromele Asiei, pe gustul European. Prin combinaţia aromelor trezeşte simţurile, încălzeşte inima şi exaltă mintea. Fiecare ingredient are o personalitate foarte puternica si o istorie faimoasa în ceea ce priveşte celebrarea vieţii.

 Ghimbir

Are aproape 500 de compusi identificati, multi cu activitati biologice cunoscute, actionand in mod complementar pentru a produce beneficii biologice profunde. Are efect de Viagra, cercetatarile stiintifice efectuate asupra ghimbirului atesta faptul ca aceasta planta aromatica este utila persoanelor care sufera de tulburari sexuale. Potrivit specialistilor efectul „viagra” al ghimbirului poate imbunatati viata sexuala. Reduce prostaglandinele care sensibilizeaza receptorii durerii din terminatiile nervoase, demonstrand efecte puternic analgezice.

  Cardamom

Cardamomul este considerat ca fiind „ regina condimentelor’’. Arabii o denumeau si „ Planta iubirii ”, de aici efectele afrodisiace (nu intamplator este mentionata si in cele “O mie si una de nopti“). Potenteaza calitatile stimulatoare ale cafelei, ii imbogatesc aroma si ii reduc din toxicitate.

  Scorţişoară

Este cel mai vechi ingredient din lume. Scortisoara stimuleaza activitatea cerebrala si actioneaza ca un tonic. Ajuta la indepartarea tensiunii nervoase si are efecte benefice asupra memoriei. Scortisoara ajuta la eliminarea impuritatilor din sange si la circulatia sangvina, fiind astfel un puternic energizant natural.

 Cuişoare

Sunt considerate printre cele mai puternice dezinfectante si antioxidante naturale, avand si alte calitati curative importante. Simpla enumerare a lor este impresionanta, cuisoarele find antiseptice, antiparazitare, antibacteriene, antifungice, antivirale, anestezice, analgezice (calmeaza durerea), antiinflamatorii, tonice, stomahice(favorizeaza digestia), carminative(antibalonare), antiulceroase, antitrombotice, antioxidante si anticancerigene. Cuisoarele stimuleaza masculinitatea, iar majoritatea specialistilor recomanda chiar  un ceai din  cuisoare combinate cu ceai negru iar efectul afrodisiac este garantat.

 Zahar din flori de cocos

De ce zaharul de cocos??? Asupra zaharului alb nu exista nici macar un singur studiu de specialitate care sa ateste prezenta unui efect benefic asupra sanatatii corpului uman. Vom cita un renumit cercetator japonez in domeniul nutritiei „Zaharul alb este fara indoiala ucigasul nr.1 din istoria umanitatii – mult mai letal decat opiul sau radiatiile radioactive Sakurazawa  nutritionist japonez.

Acest tip de zahar se obtine din seva florii de palmier. Procesul este urmatorul: florile se cresteaza si lichidul care curge din ele este colectat in containere. Aceasta seva este incalzita pentru ca apa sa se evapore, iar la final sa ramana zaharul de cocos. Drept urmare, zaharul de cocos isi pastreaza mare parte din nutrienti: fier, zinc, calciu, potasiu, polifenoli si antioxidanti. Datorita unei fibre pe care o are in compozitie, numita inulina, are si un indice glicemic mult mai mic decat al zaharului obisnuit (35 comparativ cu 60). Si continutul de fructoza al zaharului de cocos este mai mic decat al altor indulcitori. Spre exemplu, nectarul de agave este 90% fructoza, pe cand zaharul de cocos este doar 45%.

Gustul de zahar de cocos variaza in functie de speciile de palmieri folosite, insa, in principiu, se aseamana cu gustul zaharului brun, avand note de caramel.

   Anason Stelat

  Asa dupa cum ii spune si numele, anasonul stelat este o bijuterie vegetala, de o frumusete rar întalnita intre condiment. Printre efecte se numara si cresterea libidoului, antidepresiv, aromantizant.

  Cacao

Cacao inseamna hrana zeilor. Boabele de cacao sunt atat de pretuite incat sunt numite si „pepe de oro”, mai exact seminte de aur. In trecut aceste seminte erau folosite si ca monede de schimb.In jurul anului 1500 pretul unui sclav era echivalentul a 100 de boabe de cacao.  Contine aminoacizi care secretă endorfina-  hormonul fericirii, asa se explica in mare castigurile enorme din industria ciocolatei.

                                                                                                                                                                                                      Toate aceste ingrediente fac din acest produs un puternic energizant natural, cu efecte tonice  inofensive asupra sistemului nervos, fara efecte secundare tocmai datorita faptului ca sunt perfect asimilabile de organism.         

Ingredientele folosite sunt intotdeauna in topul celor mai cautate si iubite arome si faptul ca sunt pe placul tutror indiferent de localizare geografica sau temporala arata ca sunt dorite la nivel universal de subconstientul uman, ceea ce face din acest produs un succes garantat.