Returnari

Descrierea si returnarea produselor

Hiperambrozia.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de exact in prezentarea corecta a informatiilor prezentate pe acest site. Cu toate acestea, Hiperambrozia.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau alte tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de Hiperambrozia.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe site, il poti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 34/2014.

In cazul in care intelegi sa valorifici acest drept ai obligatia sa returnezi produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, sigilat, pe cheltuiala ta. Produsele se pot returna exclusiv prin servicii de curierat la adresa: SC HIPER AMBROZIA SRL, Str. Bobalna, Nr 10 A, Bucuresti, Sector 5. Vei primi de la noi contravaloarea comenzii in maximum 3 zile lucratoare. Restituirea sumei se va face exclusiv prin transfer bancar.