Ambrozia este pentru tine: cel rafinat și cu gusturi deosebite!

Suntem o companie relativ tânără pe piață, dar studiem fenomenul nutriției vegetariene de peste 15 ani, perioadă în care ne-am însușit acest mod de a ne hrăni.

Am urmărit cu atenție aproape toate cercetările pertinente din domeniu și în alegerile noastre ne-am axat mai mult pe ceea ce era practic și verificabil decât pe mit sau legendă, cu toate că știința actuală confirmă multe din aceste legende despre vegetarianism.

Avem în echipa noastră ingineri-tehnologi cu o vastă experiență în domeniul alimentației publice, lucrăm direct cu medici nutriționiști și consultanți în domeniul sănătății și, nu în ultimul rând, dezvoltăm deja parteneriate cu cabinete și clinici medicale. Dincolo de aceste cuvinte de prezentare preferăm să lăsăm produsele noastre să vorbească de la sine. Gustul acestora este adevărata noastră carte de vizită.

Creăm produse bazate integral pe ingrediente naturale, accesibile fiecărui om preocupat de sănătate, deschizând astfel orizontul posibilităților de a trăi nu doar mult, ci și bine. Intenționăm prin ineditul combinațiilor să satisfacem atât nevoia de bun și plăcut la gust, cât și nevoia de „etichetă curată”.  Dorim ca fiecare să se bucure de hrana „vie”, aducând astfel o reală opțiune de alegere față de multitudinea de produse așa zis naturale, dar care ascund o serie de „secrete” nu tocmai plăcute.

Ca sugestie de verificare directă, ușoară și accesibilă a proprietăților și calităților unor produse, vă recomandăm să fiți atenți la gustul și starea pe care o aveți după degustarea acestora.

CE INGREDIENTE FOLOSIM?

Fiecare ingredient folosit poate fi subiectul unor conferințe în sine despre nutriție. Ca să enumerăm câteva, vom specifica:

  • făina integrală spelta
  • uleiul presat la rece
  • siropul de struguri obținut din must prin evaporare în vid la 60° Celsius și prin ionizare
  • nuca de cocos deshidratată natural
  • făinurile de hrișcă, năut și orez, care sunt măcinate lent într-o moară cu roata din piatră
  • cacao naturală nemodificată alcalin, de proveniență belgiană
  • pasta proaspătă de măsline kalamata adusă special din Creta, fără adaos de conservanți

În plus, aceste ingrediente sunt cât mai puțin modificate față de starea lor naturală și optăm pentru o folosire cât mai tradiționalistă și de școală veche a proceselor tehnologice. Asa putem spune cu adevărat că avem produse hand-made sau produse manufacturate.

Lucrăm constant la îmbunătățirea rețetelor noastre și la diversificarea produselor, astfel încât să vă oferim experiențe pozitive și satisfăcătoare. Află mai mult!

Echipa

Fă cunoștință cu Ambrozinii! O echipă energică full-time!